Professioneel webdesign
dat écht opvalt

Bedrijven kunnen niet meer zonder het internet. Het team van Johni Media heeft hier jarenlange ervaring mee en kan u verder helpen om uw bedrijf professioneel op internet zichtbaar te maken! Wij bouwen opvallende en professionele websites die écht goed bij uw bedrijf passen.

“Websites promote you 24/7: No employee will do that.”

Uw website in beeld
bij duizenden potentiële klanten

Zoekmachine-optimalisatie (ook wel SEO genoemd) en website-promotie bieden u de mogelijkheid om uw website beter onder de aandacht te brengen van een zeer groot aantal potentiële klanten. De internetspecialisten van Johni Media helpen uw website hoog te ranken op alle bekende zoekmachines als Google en Yahoo.

Verkoop uw producten
online via uw professionele erotische webshop

Elke dag worden er miljoenen producten via internet besteld. Internet sales zijn booming. Bent u op zoek naar een webshop voor uw online handel? Johni Media is naast het bouwen van professionele websites tevens gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops.

Toen ik op zoek was naar een nieuwe webshop voor mijn eigen ontworpen sextoys, kwam ik na lang zoeken bij Johni Media uit. Het resultaat is een prachtige shop die ook nog eens goed converteert!
Freek Rueck

Uitgebreide datingapplicaties
met tal van mogelijkheden voor uw klanten

Johni Media ontwikkelt met regelmaat diverse datingapplicaties op maat. Voor verschillende klanten hebben wij uitgebreide datingwebsites ontwikkeld, waarmee klanten doeltreffend met elkaar in contact kunnen komen. Datingwebsites met veel mogelijkheden, die wel simpel te beheren zijn. Dat is wat we voor u kunnen maken.

Betrouwbare hosting
waarmee u altijd online bent

Na het bouwen van een website is de volgende stap de website op een internet-server plaatsen. JMI Media beschikt over een eigen serverpark waar al honderden websites op worden gehost. Dat is een groot voordeel want daardoor hebben wij volledige controle over de websites, bestanden en data en kan optimale veiligheid worden geboden. 1

Een eigen domeinnaam
voor uw online visitekaartje

Een goed domeinnaam is vaak van uiterst belang voor een goede bedrijfsvoering, want het moet voor een klant makkelijk zijn uw naam te onthouden en deze thuis in te kunnen typen. Op Johni Media kunt u uw eigen domeinnamen registreren, of u nu op zoek bent naar een .nl, .com, .nu, .net of elk ander domeinnaam, alles is mogelijk. Interesse in een domeinnaam? Ga naar onze contactpagina en registreer direct uw domeinnaam. 1

Bereik duizenden klanten
via de Eronieuws nieuwsbrief

Adverteren in de Eronieuws nieuwsbrief heeft als grote voordeel dat uw advertentie bij een groot publiek zichbaar is. Elke 2 weken maken wij een nieuwsbrief die bij tientallen duizenden mensen in hun mailbox terecht komt. Ook uw bedrijf kan met een vermelding in de nieuwsbrief zichtbaar zijn. Wilt u ook met uw bedrijf in onze nieuwsbrief vermeld worden? Neem dan contact met ons op.

1: U ontvangt eenmalig per jaar een factuur voor de registratie van de domeinnaam en uw hosting. Wilt u uw domeinregistratie of hosting opzeggen? Dan dient u dit uiterlijk een maand voor het verstrijken van de jaartermijn kenbaar te maken.

Meer informatie over onze werkwijze of een offerte aanvragen?

Neem contact op!