internet / website design


Website design met uw klant centraal
Internet heeft zich inmiddels bewezen en is niet meer weg te denken uit de zakelijke sector. Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt, is het van groot belang dat uw website technisch goed in elkaar steekt en overzichtelijk is. Het team van Johni Media heeft hier jarenlange ervaring mee en kan u verder helpen om uw bedrijf professioneel op internet zichtbaar te maken!

Het uiterlijk van uw website telt!
Om uw klant en doelgroep duidelijk te maken dat juist u de juiste partner voor hen bent is het van belang dat uw bedrijf een solide en duidelijke uitstraling heeft. De websitestructuur en het design van de website dragen hier in sterke mate toe bij.

Uw klant staat centraal
Bij ontwikkeling en design van een website stelt Johni Media de klant centraal. Webdesign technieken, programmatuur etc. zijn hieraan ondergeschikt (dat deze perfect dienen te zijn is voor ons vanzelfsprekend). Nadat wij, in nauw overleg met u, de informatiebehoefte van uw klanten en doelgroep hebben vastgesteld, beginnen wij dan ook met het design van de website oftewel de "Look and Feel".

Professionele insteek
Wij beschikken over een team van zeer professionele programmeurs die gezamenlijk kennis hebben van alle veel gebruikte webtechnieken. Zo kunnen wij onafhankelijk een platform ontwikkelen en kunnen wij garanderen dat de techniek in dienst staat van de website en uw bezoekers. Zo zorgen wij er ook voor dat uw website snel werkt, goed te indexeren is door de zoekmachines en in alle gebruikelijke browsers goed te bekijken is.

Onderstaand een greep uit de technieken waarover wij bij het ontwerp van een website beschikken:

Webtechnieken (website design, webshop, webapplicatie, etc)
HTML, CSS design, X-HTML
CSS 2, CSS 3
Flash en Action Scripting
XML, RSS
PHP
MYsql
Java en Javascript
AJAX
JQuery
Etc.